Leg med Playmobil Politistation

Et af de mest vigtigste elementer børn, dertil også voksne, er leg. Leg er nemlig med til at udvikle og vedligeholde børn og voksnes fantasi og det kreative sind.

Med Playmobil får børnene muligheden for at opleve leg på bedste vis. Her kan de udfolde deres kreativitet og lege med de mange forskellige temaer som Playmobil har at byde på.

Playmobil Politistation hjælper børnene med at udvikle viden og interesse for bylivet og dets mange udfordringer. De får her muligheden for at afprøve rollen som politibetjent og fange byens forbrydere. Gennem leg og fantasi, kan børnene lige så småt få forståelse for det virkelige liv og arbejdslivet der følger med. Ved at lege rollen som politibetjent kan børnene finde ud af om de ønsker at være betjent på land, til vands eller i luften, arbejde med hunde eller vejspærringer og dermed finde ud af om politilivet er noget for dem.

 

Leg udvikler børns identiteter

Fællesskab, socialitet, kreativitet og innovation er alle sammen egenskaber som udvikles via leg. Det er ikke kun vigtigt at lege som barn, legen bør aldrig oprøre. Legen er ikke alene med til at udvikle, det er også med til at vedligeholde disse egenskaber. Desuden en leg også en de første muligheder, børnene har for at afprøve forskellige identiteter.

Gennem leg kan børnene lege med flere forskellige roller og dermed mærke efter, hvor langt de kan gå i relationen med andre børn eller voksne. Børnene bruger blandt andet legen til at afprøve noget af det som de oplever i det virkelige liv.

Her har Playmobil været med til at designe lege verdener og temaer så børnene frit kan vælge op gå på opdagelse i verdenens mange situationer. Hvad enten det omhandler storbylivet, redningsaktioner, eventyrlige opdagelser eller historiske seancer.

Find mere om Playmobil og den realistiske politistation på: https://www.playmobilbutikken.dk/shop/playmobil-politi-28c1.html